Repair Café Palma

No tirar! Es pot reparar

El Repair Café Palma és un espai on a través de l'ajuda de voluntaris amb coneixements i habilitats i de manera gratuïta, ens trobam per reparar objectes en lloc de llençar-los. Moltes de les coses que fem servir estan fabricades amb data de caducitat (Obsolescència Programada) perquè en comprem de noves.

L'esperit dels Repair Cafè, és que els usuaris participin activament en la reparació dels seus electrodomèstics. Els que reparau SOU VOSALTRES amb l'ajuda dels voluntaris-manetes. I per descomptat que prendrem també un cafè o té!

Logo de Repair Café Palma

Ets manetes? Col·labora!

Els manetes i bricoladors voluntaris també sou benvinguts, a l'hora d'ajudar a la comunitat, totes les mans són ben rebudes! De moment som 3 i esperem que algú mes s'animi a ajudar.

Una mica d'història

El Repair Cafè és una iniciativa de Martine Postma. Des de 2007 es dedica a promoure el tema de la sostenibilitat a nivell local de diferents maneres. El primer Repair Cafè el va organitzar Martine el 18 octubre de 2009 a Amsterdam-West. 'L'èxit va ser rotund! A més d'Holanda, també hi ha Repair Cafès a Espanya, Bèlgica, Itàlia, Alemanya, França, Regne Unit, Estats Units, i en altres gairebé 15 països d'arreu del món.

Logo de Repair Café
  • On A quin lloc es fa A la seu del Casal
  • Atenció Atenció! Quant costa? És gratuït!
    Si vols, pots fer una oferta lliure per ajudar a comprar material i eines per a les reparacions.

Com funciona

  • Per participar cal reservar la plaça i dir el que aneu a portar i que té espatllat.
  • Hi haurà un màxim de 6 persones en cada Repair Cafè i es pot portar 1 objecte per persona.
  • Possibilitat d'acudir els segons i quarts dimecres de cada mes al mateix horari, al carrer Femenies.

Repair Café Palma a xarxes socials

Actualitat a les xarxes