L'Associació de veïnats


Logo de l'Associacions de Veïnats de Palma

L'Associació de Veïnats del Puig de Sant Pere, Santa Creu i sa Llonja gestiona el Casal de Barri, des d'aquest casal es promouen diferents activitats com les festes del barri amb la seva coneguda Sardinada, s'organitzen i proposen tallers, cursos i conferències a través de la dinamitzadora de barri i es celebra el Mercadet de Segona má que és tot un èxit juntament amb el Repair Cafè. També s'organitzen activitats pels nins del barri, visites guiades, cinema a la fresca, Zumba per a les dones de barri i moltes altres activitats culturals i socials, com per exemple Sant Jordi en col·laboració amb altres entitats del barri com la biblioteca pública de Can Sales.

L'associació treballa per la millora de la qualitat de vida al barri amb diferents projectes i tambè s'ocupa d'algunes problemàtiques, hi ha una comissió que es dedica als problemes del renou i l'ocupació de la via pública. A més tenim un grup de consum de verdura ecològica de l'illa i d'altres productes.

La voluntat de l'actual equip de l'Associació és treballar per millorar el barri, reivindicant els equipaments i serveis necessaris i fer d'enllaç entre la problemàtica dels veïnats i les institucions responsables.

Informació, suggeriments, dubtes, queixes

Al Casal de barri vos podem posar en contacte amb la persona de referència per totes les problemàtiques que puguin tenir els veïnats, suggeriments, dubtes, informació, queixes, etc. de l'Associació de Veïnats del Puig de Sant Pere, Santa Creu i Sa Llontja i de la nova Associació de Veïnats de Sa Llonja - Es Born, més enfocada a defensar l'ús residencial del casc antic, el medi ambient i els drets ciutadans.

Gent gran

Al barri hi ha també l'Associació 'Llar de majors de Sant Creu' on es fan activitats i tallers per a la gent gran del barri i de Palma. Direcció i contacte: Llar de majors de Sant Creu, Forn de l'olivera, 5 Palma de Mallorca. Tlf: 971 714495

Federació d'Associacions de Veïns de Palma

L'Associació de Veïnats del Puig de Sant Pere es troba inclosa a la Federació d'Associacions de veïns de Palma.

Logo Federació d'Associacions de Veïns de Palma

Fes-te’n soci

Sense la teva ajuda res serà possible, et necessitam per fer realitat tots els nostres projectes, somnis i per estar més a prop dels veïnats del barri. La quota de soci és de 20€ l’any i pots gaudir a més de descomptes en les activitats del Casal.

Vius en els barri del Puig de Sant Pere, Santa Creu, Sa Llonja o Es Born?

Contacta amb nosaltres i t'anirem informant sobre allò que passa al barri i sobre l'Associació.

Actualitat als mitjans

L'Ajuntament no permetrà l'accés a les platges de ciutat la nit de Sant Joan

19-06-2020 | La mesura afectarà a totes les platges i espais costaners del municipi de Palma

Vecinos del Puig de Sant Pere alertan del avance de la degradación del barrio

04-06-2020 | Vecinos del Puig de Sant Pere denuncian que desde hace algún tiempo la convivencia en el barrio (especialmente en la calle de la Pólvora) se ha degradado de forma alarmante: s

La Federación de Vecinos exige a Cort que modifique la ordenanza de terrazas

04-05-2020 | Joan Forteza reclama que la normativa especifique el número de sillas, mesas y aforo permitido en cada caso

Fase 0 de la desescalada

04-05-2020 | Qué se puede y no se puede hacer y que comercios abren en esta primera etapa

Mesures adoptades per l’Ajuntament de Palma per a frenar l’avanç del COVID-19.

07-04-2020 | En esta página podrás consultar les preguntes i respostes sobre les mesures adoptades per l’Ajuntament de Palma per a frenar l’avanç del COVID-19.

Actualitat a les xarxes