Avís legal

Els avisos a continuació regulen les condicions d’ús del lloc web i l’usuari les accepta sense reserves.

Titularitat

L'Associació de Veïnats del Puig de Sant Pere, Santa Creu i sa Llonja (d’ara endavant AVV Puig de Sant Pere), amb seu al carrer de Sant Pere, 16, c.p. 07012 de la ciutat de Palma, és propietària i gestora d’aquest lloc web.

Continguts web i enllaços

AVV Puig de Sant Pere es reserva la facultat de canviar, modificar, afegir o eliminar en qualsevol moment la informació exposada en aquest lloc web, o bé, suspendre’n temporalment l’accés per introduir-hi millores o per fer-ne el manteniment, sense necessitat de comunicació prèvia.

No s’assumeix cap responsabilitat derivada dels continguts aliens que es transmeten, hostatgen o sobre els quals es facilita un accés (enllaços), ja que no hi ha cap obligació per a controlar amb caràcter previ si l’esmentat enllaç compleix amb la legalitat vigent.

AVV Puig de Sant Pere no pot garantir que l’accés al lloc web, o els continguts siguin exempts de tot error, però sí que vetllarà perquè no n’hi hagi i per esmenar-los tan aviat com sigui possible.

Els servidors de AVV Puig de Sant Pere podran detectar de manera automàtica l’adreça IP i el nom de domini utilitzats per l’usuari. Una adreça IP és una seqüència numèrica assignada automàticament a un ordinador en connectar-s’hi a Internet. Tota la informació pot ser recopilada en un fitxer d’activitat del servidor degudament inscrit que permeti el processament posterior de les dades amb la finalitat d’obtenir mesures estadístiques per conèixer el nombre d’impressions de pàgines, visites realitzades al web, punt de connexió i qualsevol altra activitat legítima.

Política de privadesa i protecció de dades (LOPD)

De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades Personals, no recopilam dades personals dels visitants que no s'identifiquin mitjançant el formulari de contacte. En aquest darrer cas, com a usuaris, sou els responsables de la veracitat de les dades facilitades i la titularitat, que es faran servir per respondre les vostres consultes o ajudar a gestionar les vostres sol·licituds d'alta, baixa o canvis per a apuntar-vos als tallers i altres activitats que l'associació de veïnats i el Casal de Barri associat ofereixen.

AVV Puig de Sant Pere manté els nivells de seguretat de protecció de les seves dades conforme a la LOPD i el seu Reglament de Desenvolupament i ha establert tots els mitjans tècnics al seu abast per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les dades que l’usuari faciliti a través del lloc web, sense perjudici d’informar que les mesures de seguretat a Internet no són inexpugnables. Tanmateix us informem que podreu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició establerts en aquesta Llei mitjançant l’enviament d’un correu electrònic amb aquesta petició, adjuntant fotocòpia del vostre DNI/Passaport a l’adreça:

info arrova avvpuigdesantpere.com

Política de privadesa i l’ús de galetes

AVV Puig de Sant Pere, en compliment de la Llei 34/2002 de l’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic, i de la Directiva comunitària 2009/136/CE, informa que al seu web utilitza galetes pròpies per optimitzar i adaptar-s’hi a la vostra navegació i preferències. Aquestes galetes són emmagatzemades al vostre navegador. Si continueu navegant a AVV Puig de Sant Pere, entendrem que accepteu la nostra política de privadesa i l’ús de galetes.

Què és una galeta en l’àmbit informàtic?

Una galeta és un fitxer creat per un lloc web i s’emmagatzema al vostre ordinador.

Aquest fitxer conté una informació concreta en format text, com ara si heu visitat amb anterioritat el web de AVV Puig de Sant Pere. Les galetes ens permeten oferir una funcionalitat millorada, a més d’informació i funcions més personalitzades, com ara la possibilitat de reproduir contingut multimèdia provinent d’altres plataformes (YouTube, Vimeo…), o compartir contingut mitjançant les xarxes socials.

Les galetes no poden llegir dades existents al disc dur de l’usuari ni tampoc d’altres galetes creades per altres proveïdors de serveis. Aquestes galetes s’utilitzen principalment amb finalitats estadístiques, ja que proporcionen a AVV Puig de Sant Pere informació rellevant del web per millorar el servei als seus usuaris. En visitar un web que utilitza galetes, el lloc demana permís al navegador per desar una o diverses galetes al vostre disc dur. Quan torneu a visitar el web novament, el navegador facilitarà les galetes desades prèviament. Això permet veure pàgines personalitzades segons la vostra preferència, o fins i tot poder iniciar la sessió de forma automàtica als fòrums, atès que també poden contenir informació com ara el vostre nom d’usuari, l’adreça de correu electrònic, a més d’altra informació que ens ajuda a millorar la qualitat del servei i a identificar i resoldre possibles errors. En qualsevol cas AVV Puig de Sant Pere només tindrà accés a les dades que vosaltres mateixos proporcioneu via el formulari de contacte o per mitjans externs al web com ara enviament de correu electrònic, telefonada o presencialment. Així AVV Puig de Sant Pere no pot obtenir la vostra adreça electrònica si no la faciliteu prèviament. Els llocs web tampoc tenen accés a cap altra informació desada al vostre ordinador. En definitiva, tota la informació que aquestes galetes recopilen és anònima i no està vinculada a les vostres dades personals.

Com a mecanisme de control, teniu la possibilitat de configurar el vostre navegador per ser avisat de la recepció de galetes a l’ordinador, si bé AVV Puig de Sant Pere no es responsabilitza que la seva desactivació impedeixi el funcionament correcte de la pàgina web.

Què pot succeir en inhabilitar les galetes?

Algunes característiques dels serveis que oferim quedaran inhabilitades, com ara evitar precisament que l'avís de galetes no aparegui cada vegada que visitau una pàgina del web.

Quin tipus de galetes s’utilitzen a AVV Puig de Sant Pere?

El web de AVV Puig de Sant Pere recopila 3 galetes per finalitats merament tècniques. Dues para evitar atacs i un ús fraudulent del web, una altra per evitar que l'avís de galetes no aparegui cada vegada que visitau una pàgina del web.

AVV Puig de Sant Pere és una entitat sense ànim lucratiu ni interessos partidaris per el que no obté cap utilitat de fer ús de cap dada personal.

En qualsevol cas heu de tenir en compte que els enllaços que apareixen al web sí poden dur a altres webs, com ara xarxes socials o mitjans de comunicació, que utilitzin les seves pròpies galetes i facin un ús diferent d'elles.

Logo de l'Associacions de Veïnats de Palma
Actualitat a les xarxes