El Casal està tancat, el Mercadet està parat, les Festes del barri i Sardinada queden suspeses, fins a nou avís i permís. Ens pots trobar al mòbil o escriure'ns a través de la pàgina de contacte.

Contacte

A l'Associació de Veïnats del Puig de Sant Pere i al Casal de barri estam contents de sentir-te i de resoldre els teus dubtes ja sigui per informació sobre les activitats o inquietuds del barri. Passa a visitar-nos o contacta amb nosaltres, ens encantarà contestar-te i conèixer-te.

Si no enviau la vostra adreça electrònica o número de telèfon, no podrem contestar a les vostres comunicacions, ni apuntar-vos a cap activitat. Confirmau, per favor, que l'incluiu abans d'enviar el missatge. Només fem servir les vostres dades per contactar amb vosaltres en cas necessari.
Els camps marcats amb * són obligatoris.

On som

Ens trobam al bell mig del barri del Puig de Sant Pere, antic barri de pescadors de la ciutat de Palma. La nostra adreça, telèfons i horari d'atenció apareix en aquesta pàgina. Pots consultar el mapa si tens dubtes sobre la nostra localització.

  • On On som Carrer de les Corralasses, 4
    07012 Palma
  • Telèfon Atenció! 971720230 - 602697932
  • Horari Atenció! de dilluns a dijous de 16.30 a 20.30h
    divendres de 15 a 19h
    dimarts i dijous matí de 10 a 14h
Actualitat a les xarxes