Mercadet de segona mà

El Mercadet de segona mà Tira’m els trastos del Puig de Sant Pere és una iniciativa per fomentar la reutilització, el reciclatge, el consum responsable, l'economia col·laborativa i la dinamització del barri. L'activitat està emmarcada dins del projecte Ecobarris d'Emaya.

A més es pot escoltar i ballar molt bona música amb l'actuació de Dj's set de diferents estil i música. Un mix per a passar-ho bé, comprar, vendre, xerrar i gaudir d'un dissabte matiner en un bon ambient festiu.


        calendari anual

Participants

Els participants són particulars que treuen de l'armari, de les seves cases i trasters, les coses que ja no utilitzen. Podràs trobar diverses oportunitats en roba, decoració, complements, objectes varis, roba per a nens, llibres, discos, joguines, etc. També participen amb petita artesania “casolana”, artistes i amants de les manualitats amb els seus dibuixos i creacions.

En cada edició a més donam l'oportunitat a Associacions sense ànim de lucre, Ong o particulars de participar de manera totalment gratuïta amb la finalitat de recaptar doblers per a finalitats benèfiques amb les seves vendes, donar-se a conèixer i divulgar la seva tasca.

Vols participar?

Per a apuntar-se i per a més informació, pots contactar amb nosaltres i t'enviarem el full d'inscripció.

 • On A quin lloc es fa A la plaça de Porta de Santa Catalina
 • Quan Quins dies es fa Segon dissabte de cada mes
 • Horari A quina hora es fa Horari: de 10.30 a 14.30h
 • El mercadet NO es fa
  els mesos de juliol, agost i gener.

Edicions especials

Qualsevol canvi, edicions especials, nova convocatòria i informació de darrer moment es donarà a conèixer a través de la nostra pàgina de Facebook. També pots posar-te en contacte amb nosaltres.

Actualitat a les xarxes